Şoferii corecţi primesc reduceri de până la 50% la RCA

0 0

Incepând de anul trecut, Agenţia pentru Supraveghere Fiscală a reuşit să adopte o serie de măsuri şi instrumente noi în favoarea consumatorilor. Este vorba în primul rând despre noua lege a asigurărilor RCA, o lege prin care clientul este pus pe primul plan. Potrivit statisticilor oficiale, la această dată, în proporţie de 97%, clienţii se află în clasa bonus-malus, ceea ce înseamnă că ofertele pe care le vor primi de la asiguratori vor avea reduceri de până la 50%. Pe de altă parte trebuie amintite instrumentele noi, cum este decontarea directă, un serviciu aflat în favoarea consumatorului.
Aceste modificări vor fi urmate şi de de reaşezarea pieţei asigurărilor de locuinţe. ASF, cu sprijin de la Ministerul Finanţelor şi Parlamentul României, va identifica măsurile ce se impun pentru a modifica legislaţia, astfel încât să se ajungă la un grad de asigurare mult mai ridicat decât este astăzi, respectiv 19%.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sprijin financiar prin PNDR 2020 pentru investiţii în apicultură

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) sprijină, prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020), investiţii în sectorul apicol. De la demararea Programului şi până în prezent, AFIR a încheiat peste 2.100 de contracte de finanţare care au ca obiect investiţii apicole. Valoarea totală a contractelor […]