Şofer găsit mort, în cabina de TIR

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de o persoană, cu privire la faptul că într-un ansamblu de vehicule rutier, staţionat pe raza localităţii Petreşti, se află o persoană decedată.
Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a stabilit că este vorba despre un bărbat de 67 de ani, de naţionalitate croată. Cadavrul urmează să fie preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, iar la o primă examinare nu prezintă urme vizibile de violenţă.
Totodată, în cauză, poliţiştii continuă cercetările, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Voineşti, cetăţenii vor putea solicita şi primi electronic, documente importante

Un nou proiect implementat de Primăria comunei Voineşti, începând de miercuri, 3 februarie 2021, este cel de digitalizare, prin care cetăţenii vor putea solicita şi primi electronic, online, documente importante: certificate de urbanism, adeverinţe, certificate de atestare fiscală, autorizaţii de transport greu, diverse tipuri de înştiinţări şi certificate, ori să […]