SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE CRUCE ROŞIE DIN ROMÂNIA FILIALA DÂMBOVIŢA Comunicat privind funcţionarea Punctului Prim ajutor Caniculă 2017 august

0 0

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România -Filiala Dâmboviţa, ca şi membru al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa având în vedere Planul de măsuri pentru combaterea efectelor caniculei, continuă la nivelul sediului Filialei din Str. A.I. Cuza Nr. 1 Târgovişte – în baza noilor avertizări începând cu data de 1august 2017 funcţionarea Punctului de prim ajutor unde cetăţenii primesc apă potabilă (dozator şi pet) şi beneficiază de măsurarea tensiunii arteriale sau alte măsuri de prim ajutor.
Punctul de prim-ajutor funcţionează în intervalul orar 8.00-18.00 alături de celelalte puncte de prim ajutor înfiinţate de Primăria Municipiului Târgovişte (Platou Prefectură, Piaţa 1 Mai, Piaţa 2 Brazi, Autogară).
La nivelul punctului de primajutor/distribuţie apă se efectuează consiliere cu privire la adoptarea unui mod de viaţă sănătos, evitarea bolilor sau îndrumare către specialişti.
Punctul este deservit zilnic, pe lângă un voluntar de Cruce Roşie instruit în acordarea primului ajutor şi de un cadru medical (medic/as. Medical).
DIRECTOR, Popescu Gheorghe SECRETAR, Florea Eugen

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prevenirea accidentelor montane, o prioritate pentru Salvamont Dâmboviţa

În vederea prevenirii accidentelor montane, Serviciul Public Judeţean Salvamont – Salvaspeo Dâmboviţa, a efectuat patrulări preventive şi verificarea traseelor în Munţii Bucegi şi Leaota pe următoarele trasee: – Şaua Lăptici (1830 m) – Hotel Peştera (1610 m) (1-2 ore – Banda Roşie) – traseul este dificil de parcurs în condiţii […]