Situaţie explozivă la COS Târgovişte

0 0

Sindicatul Valahia strânge semnături în perspectiva organizării unui miting de protest în Piaţa Tricolorului. Prin vocea liderilor de sindicat, salariaţii Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte reclamă numeroase abuzuri, şantaj şi ameninţări din partea conducerii COS, inclusiv faptul că, după aderarea la această structură sindicală, au fost trimişi în şomaj tehnic, cu numai 75% din drepturile salariale şi sporurile tăiate. În legătură cu toate aceste aspecte a fost sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea discriminării. Acţiunea de protest va fi organizată numai după ce numărul de participanţi, stabilit prin declaraţii individuale de participare, va fi mai mare de o mie. Conducerea Sindicatului Valahia solicită, în continuare, demascarea şi reclamarea oricărui abuz sau acţiune de intimidare comisă de conducerea societăţii.
Ultimul protest al salariaţilor din combinat a avut loc pe 26 ianuarie, cănd au avut sprijinul CNS Cartel ALFA.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cristian Stan, primarul Târgoviştei: "Este o problemă cu salariile, nu în sistemul bugetar, ci în administraţia publică locală."

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a pledat pentru nevoia de profesionişti în administraţia publică locală. În consecinţă, este printre susţinătorii demersului guvernamental pentru majorarea salariilor în acest domeniu de activitate, vitregit până acum în raport cu Sănătatea sau Educaţia, spre exemplu: „Este o problemă cu salariile, nu în sistemul bugetar […]