Sistemul de canalizare -cel mai important proiect de infrastructură la Dragomireşti

La Dragomireşti investiţiile continuă, cel mai recent proiect de infrastructură promovat de primarul Dragoş Vlădulescu urmând să fie realizat în asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa. În legătură cu o prioritizare a acestora, edilul a răspuns fără ezitare:
„Cel mai important obiectiv de investiţii este acela legat de canalizarea localităţii, şi pot să spun că proiectul este în linie dreaptă. Va fi finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare din fonduri europene, va fi în valoare de aproximatv 15 milioane de euro fără TVA, cu o contribuţie de la bugetul local de 2%.”
Tot anul acesta, printre proiectele importante, Dragoş Vlădulescu a enumerat extinderea reţelei de distribuţie a gazelor naturale şi a iluminatului public pe aliniamentul DN 72, spre localitatea Măneşti. O dovadă de normalitate, pentru că acolo oamenii au început să construiască şi au dreptul să beneficieze de alimentare cu apă, distribuţie de gaze şi curent electric. Şi încă un aspect deloc de neglijat: aceste investiţii sunt susţinute exclusiv din bugetul local, o dovadă clară că, acolo unde există pricepere şi determinare se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Până în 70.000 euro, granturi nerambursabile pentru afaceri neagricole la sate

In a doua parte a anului va fi deschisă finanţarea pentru Submăsura 6.2 – „Sprijin pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zone rurale”, una dintre liniile de bani europeni cele mai aşteptate de către antreprenorii aflaţi la început de drum, mai ales că nu necesită cofinanţare proprie. In cadrul primului […]