Sistem de supraveghere video pentru siguranţa cetăţenilor la Ocniţa

Siguranţa cetăţenilor, o prioritate pentru autorităţile din comuna Ocniţa. Pentru a limita fenomenul infracţionalităţii, a fost demarat un important proiect de montare camere video în comuna Ocniţa. Nimic din ce mişcă în centrul localităţii, nu scăpă de ochilor autorităţilor. Şi noua Grădinţă, dar şi terenul de sport în curs de amenajare sunt monitorizate video. Totodată camera de supraveghere sunt şi pe drumul judeţean ce străbate localitatea Ocniţa. În total sunt 19 camere video. Sistemul video de supraveghere performant este structurat pe fibră optică. Centrul de control a fost instalat în sediul primăriei, astfel că autorităţile monitorizează centrul comunei, strada principală, grădiniţa, inclusiv intrarea în pădure.
Primarul Eduard Barcău ne-a spus că anul viitor sistemul video va cuprinde întreaga comună şi va înregistra orice mişcare de pe străzile din comună.
Autorităţile din comuna Ocniţa au în plan şi alte proiecte de dezvoltare pentru întreaga localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOSTUL DEPUTAT ION STAN A MURIT

Ion Stan, fostul preşedinte PSD Dâmboviţa şi fost deputat PSD, a murit vineri într-un spital din Constanţa. Politicianul se afla împreună cu soţia la mare, când i s-a făcut rău. A fost transportat la spital, dar a murit în urma unor complicaţii provocate de diabetul de care suferea. Fostul lider […]