„Sistem de monitorizare video în municipiul Târgovişte” – un proiect pentru un oraş mai sigur

0 0

Târgoviştea va avea un sistem de monitorizare video performant, care va acoperi o parte însemnată din suprafaţa oraşului. Sistemul va dispune de 147 de camere video şi va fi complementar celui deja existent, care este deservit de 33 de camere de supraveghere de mare rezoluţie.
„Prin implementarea acestui proiect, cea mai mare parte din spaţiul public din municipiul Târgovişte va beneficia de monitorizare video prin intermediul a 147 de camere, care se adaugă celor 33 de camere existente în acest moment.
Unităţile de învăţământ, parcurile, locurile de joacă, parcările si alte zone publice aglomerate vor beneficia de supraveghere video permanentă.
Noul sistem de monitorizare va permite şi stocarea datelor o anumită perioadă şi va fi utilizabil inclusiv pe timp de noapte.
Sistemul are aplicaţii importante în ceea ce priveşte prevenirea infracţionalităţii (siguranţa persoanei, protecţia bunurilor împotriva furturilor, distrugerilor sau a actelor de vandalism), circulaţia pe drumurile publice, disciplina în construcţii, protecţia mediului”, a precizat primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cele mai multe dintre şcoli vor fi redeschise pe 8 februarie

De principiu, pe 8 februarie, adică din semestrul al doilea, vor fi redeschise cele mai multe dintre şcoli. O decizie finală va fi luată însă în funcţie de rata de infectare din fiecare localitate. În localităţile care se încadrează în „scenariul verde”, toate şcolile se redeschid fizic, în localităţile care […]