SIMONA IONESCU, LOCUL 1 LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE LUPTE PE PLAJĂ

Date:

În perioada 13-16 iunie, stațiunea Costinești a găzduit Campionatul Național de lupte pe Plajă, destinat sportivilor din categoriile U17, U20 și Seniori. Evenimentul a reunit cei mai buni luptători din țară, oferind o competiție intensă și plină de adrenalină.
 Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a fost reprezentat la nivel de seniori de către Simona Ionescu, care a concurat la categoria de greutate 60 kg. Această competiție s-a dovedit a fi deosebit de provocatoare, având în vedere că la respectivul stil de luptă sunt doar patru categorii de greutate, ceea ce a însemnat că sportivii au concurat împreună.
Simona Ionescu a demonstrat că se află într-o formă excelentă și a reușit un parcurs spectaculos pe durata întregii competiției. În cele cinci meciuri disputate, Simona a obținut rezultate excepționale, cedând doar două puncte pe parcursul întregului campionat. Această performanță impresionantă i-a adus titlul de campioană. Eleva Georgianei Paic a adus o mare bucurie clubului târgoviștean prin obținerea medaliei de aur.
Publicul prezent la Costinești a fost martorul unor lupte spectaculoase, iar competiția a fost un adevărat festival al sportului, demonstrând încă o dată talentul și dedicarea practicanților de lupte din țara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...