SIMONA HALEP NU A FELICITAT-O PE SORANA PENTRU SUCCESUL DE LA ISTANBUL

Mihai ROŞOIU

Simona Halep (29 de ani) şi Sorana Cîrstea (31 de ani) nu pot trece peste divergenţe şi peste orgoliile personale nici măcar acum, când ambele scriu istorie pentru tenisul românesc! Halep nu a felicitat-o pe Cîrstea după ce sportiva din Târgovişte a obţinut o performanţă remarcabilă la Istanbul, câştigând primul său titlu WTA după 13 ani.
În tenisul feminin se obişnuieşte ca jucătoarele, mai ales cele de aceeaşi naţionalitate, să se felicite reciproc după ce câştigă titluri în circuitul WTA! Nu este însă cazul şi celor mai bune jucătoare de tenis ale României, Simona Halep şi Sorana Cîrstea, care continuă să aibă o relaţie tensionată.
Simona Halep nu a felicitat-o pe Sorana Cîrstea după ce sportiva din Târgovişte a câştigat duminică al doilea titlu al carierei, la turneul WTA 250 de la Istanbul, 6-1, 7-6(3) în finala cu Elise Mertens! Simona a procedat în acest fel în condiţiile în care Sorana, la rândul ei, s-a arătat indiferentă faţă de performanţele constănţencei în trecut.
Sorana Cîrstea (58 WTA) a triumfat la Istanbul fără să cedeze vreun set pe toată durata turneului, primind numeroase laude, inclusiv din partea WTA! În schimb, Simona Halep (3 WTA), cea mai importantă jucătoare de tenis a României, nu i-a transmis niciun mesaj conaţionalei sale! Motivul este acela că relaţia dintre cele două foste colege din echipa de Fed cup s-a răcit din cauza unor episoade tensionate.
Sorana Cîrstea şi Simona Halep au lăsat impresia de-a lungul timpului că nu se „înghit” reciproc! Divergenţele dintre Halep şi Cîrstea au dus la retragerea Soranei din echipa României, în anul 2018. Cele două nu s-au aflat pe aceeaşi lungime de undă nici la Australian Open 2021, când „Sori”, aflată în izolare la Melbourne, a trimis săgeţi către „Simo”, carantinată în condiţii mai bune la Adelaide.
Sorana Cîrstea a avut întotdeauna o relaţie rece cu Simona Halep, pe care a învins-o de două ori în meciurile oficiale -campioana de la Wimbledon a câştigat un singur duel cu „Sori”. Jucătoarea din Târgovişte a explicat ce o opreşte să fie prietenă cu Halep. Deşi se cunosc de la vârsta de opt ani, cele două românce nu au putut lega o prietenie, iar Cîrstea a spus la un moment dat care este motivul:
„Nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur şi simplu colege de breaslă, ca-n orice job: cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alţii nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două”, a fost explicaţia Soranei Cîrstea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Daruri pentru beneficiarii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa şi ai Centrului de Servicii Comunitare "Floarea Speranţei"

Bucurii în preajma Sfintelor Sărbători ale Învierii Domnului, oferite de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Drepturilor Copilului Dâmboviţa, beneficiarilor Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa şi celor ai Centrului de Servicii Comunitare „Floarea Speranţei”.Acţiunea a avut loc la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.Evenimentul […]