Siguranța în școli lasă de dorit

Date:

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școală s-au sesizat cu privire la faptul că, la data de 1 martie a.c, la o oră de curs desfășurată într-o unitate de învățământ de pe raza municipiului Târgoviște, ar fi participat două persoane care nu fac parte din colectivul școlii. 

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că doi tineri, de 22 și 28 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în incinta unității de învățământ și ar fi participat activ la o ora de sociologie, susținută de un profesor suplinitor. 

Cei doi tineri au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.500 de lei fiecare.

De asemenea, agentul de pază care desfășura serviciul la poarta secundară de acces, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 333/2003, cu amendă în valoare de 200 de lei.

Totodată, cadrele didactice au fost instruite cu privire la măsurile care trebuie sa fie adoptate pentru prevenirea unor incidente, despre responsabilitățile profesorilor diriginți și a celor care au atribuții de asigurare a serviciului pe școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...