Siguranța copiilor în apă

În fiecare an, mai ales în sezonul estival, copiii își pierd viața din cauza înecului.
Ce poți face pentru a opri asta? Fiți tot timpul cu ochii pe copii și nu vă îndepărtați de ei. Durează câteva secunde să te îneci. În apropierea întinderilor de apă, stați tot timpul cu ochii pe copii și pe înotătorii neexperimentanți și nu îi lăsați să se îndepărteze de dumneavoastră, pentru a evita accidente grave.
Asigurați-vă că accesoriile pentru înot destinate copiilor se umflă corect.
Atunci când cumpărați și utilizați și alte echipamente gonflabile menite să îi ajutați pe copii să continue să plutească pe apă:

  • verificați dacă supapele se închid automat și cusăturile sunt suficient de puternice, astfel încât aerul să nu iasă;
  • asigurați-vă că împingeți supapa în interior după umflare.
    Nu-i lăsați niciodată pe copii singuri în apă sau în apropierea acesteia, chiar dacă aceștia poartă accesorii pentru înot.
    Briza sau curenții îi pot îndepărta de țărm pe înotători. Fiți mereu cu ochii pe copii și nu vă îndepărtați de ei chiar și în cazul în care aceștia utilizează accesorii pentru înot și cu sistem de flotabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgoviște: Primarul Cristian Stan ia în calcul extinderea Complexului Turistic și de Natație

Condițiile bune, posibilitățile de agrement și raportul corect calitate-preț determină foarte mulţi târgovișteni dar și vizitatori din Dâmbovița și chiar din județele limitrofe să vină să de relaxeze la Complexul Turistic și de Natație. Și pentru că, de multe ori, solicitările depășesc capacitatea complexului, primarul Cristian Stan ia în calcul […]