Siguranta cetăţenilor -prioritatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat, pe raza întregului judeţ, alături de celelalte structuri cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, fiind organizate 5 acţiuni punctuale. În acest interval de timp, poliţiştii au intervenit la 40 de evenimente, dintre care 28 au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităţilor, au fost constatate 32 de infracţiuni, dintre care 7 contra persoanei, 14 contra patrimoniului şi 3 contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 289 de sancţiuni a căror valoare se ridică la 54.046 de lei.
Totodată, au fost reţinute 12 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte crescătorii de animale în perioadele caniculare

Având în vedere condiţiile meteo care prevăd pentru perioada următoare temperaturi ridicate, A.N.S.V.S.A. reaminteşte proprietarilor şi deţinătorilor de animale că au obligaţia de a respecta anumite măsuri specifice care să asigure protecţia şi bunăstarea animalelor şi să evite apariţia stresului termic. Fermierii şi ceilalţi proprietari de animale trebuie să aibă […]