„Şi tu poţi deveni poliţist”

Pentru promovarea profesiei de poliţist şi a ofertei educaţionale a instituţiilor de învăţământ de specialitate în rândul elevilor din clasele a Xl-a şi a XII-a, poliţiştii derulează activităţi în cadrul campaniei „Şi tu poţi deveni poliţist”.
Structura de prevenire a criminalităţii şi politiştii din cadrul Serviciului Resurse Umane s-au întâlnit cu liceenii din Băleni şi le-au prezentat care sunt condiţiile de recrutare, criteriile specifice pe care trebuie să le îndeplinească şi documentele necesare în vederea înscrierii la una din instituţiile de învăţământ ale poliţiei, respectiv Academia de poliţie „Alexandru loan Cuza” Bucureşti, Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina sau Şcoala de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Captivaţi de meseria de poliţist, mulţi dintre elevi au mărturisit că aspiră la o carieră în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Admnistraţia oraşului Pucioasa va demara exproprierile pentru a putea realiza investiţia noua aducţiune de apă potabilă

După cum ştim, Primăria Pucioasa a iniţiat un proiect foarte important pentru oraş „Instalaţie de alimentare cu apă potabilizabilă prin Staţia de tratare a apei Pucioasa”, concret este vorba despre o nouă aducţiune de apă potabilă de înaltă calitate . Viceprimarul oraşului Pucioasa, Dan Sprinceană ne-a vorbit despre acest proiect […]