Și județul  Dâmbovița va lua parte la  NOAPTEA MUZEELOR LA SATE

Date:

S-a  deschis campania de înscriere la ediția inaugurală a Nopții Muzeelor la Sate. Evenimentul va avea loc în data de 2 septembrie 2023, la început de toamnă, când vremea este faină și oamenii dornici de a-și încheia concediile în cel mai interesant mod cu putință. 

La Nocturna Muzeală Rurală pot participa muzeele și casele memoriale aflate în subordinea unor muzee de stat, colecțiile și muzeele private, bisericile fortificate, colecțiile muzeale mănăstirești, palatele, castelele, cetățile, reședințele nobiliare și orice obiectiv de patrimoniu imobil, toate aflate în zonele rurale ale țării.

Cei interesați de participare, pot solicita fișa de înscriere printr-un mesaj expediat la adresa de email – noaptea_muzeelor@yahoo.com.

Cu ocazia acestui eveniment, vom lansa și un kit pedagogic, mai exact un pachet complet care conține fișe de programe educative, instrumente și resurse pentru implementarea lor, ce va fi pus gratuit la dispoziția participanților interesați în organizarea de programe educative pentru copiii și tinerii din satele și comunele țării. Recomandăm includerea acestor ateliere pentru copii în programul oferit cu ocazia acestui eveniment. Un specialist va oferi și asistență pentru procesele de implementare a kitului pedagogic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...