Și-a șantajat fosta concubină

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, din orașul Găești, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută de art. 207.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada aprilie 2020 – iulie 2021, bănuitul ar fi constrâns fizic și moral, o femeie de 41 de ani, pentru a o determina să reia fosta relație de concubinaj.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea procurorului de caz în vederea documentării întregii activități infracționale și tragerii la răspundere a persoanei vinovate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sirenele au sunat la ora 10:00 în toată țara, Ziua Ambulanțe! Președintele CJ Dâmbovița: Le mulțumesc ambulanțierilor pentru că sunt alături de noi atunci când avem nevoie, iar în numele tuturor dâmbovițenilor, le urez multă sănătate și putere de muncă!

Sirenele ambulanțelor au sunat miercuri, la ora 10.00, în toată țara, pentru a marca Ziua Națională a Ambulanței din România. Miercuri sau împlinit 115 ani de existență a Ambulanței din țara noastră.Ziua Națională a Ambulanței din România este marcată anual la data de 28 iulie.Președintele CJ, Corneliu Ștefan a transmis […]