SHARAPOVA, ENTUZIASMATĂ DUPĂ VICTORIA ÎN FAŢA SORANEI CÎRSTEA

Mihai ROŞOIU

Rusoaica Maria Sharapova a vorbit despre victoria obţinută în faţa Soranei Cîrstea în turul doi de la US Open. Fosta lideră mondială spune că diferenţa s-a făcut pe final de meci, când a servit mai bine decât sportiva noastră.
„E o reuşită, dar asta nu înseamnă că am câştigat turneul. Mai sunt câteva meciuri şi trebuie să mă concentrez pe anumite aspecte. Este clar că mă simt bine aici la New York. Trebuie să fiţi nebuni să staţi dincolo de miezul nopţii să urmăriţi acest meci. în tenis e o vorbă, nu contează cum începe, ci cum se termină. Ambele am avut urcuşuri şi coborâşuri, am comis multe greşeli, dar cred că am fost mai concentrată pe final de meci şi am servit mai bine. Cu Ostapenko va fi şi mai greu, voi juca împotriva unei campioane de Grand Slam”, a spus Sharapova după meci.
Sportiva noastră a fost învinsă în două seturi, scor 6-2, 7-5, dar partida a fost mult mai echilibrată decât o arată scorul. Sorana nu a reuşit să-şi egaleze cea mai bună performanţă de la US Open, prezentă în turul trei din 2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia politică şi apărarea socială (XXI)

dr. Gustave Le Bon La toate naţiunile unde nevoile sociale au evoluat mai repede decât codurile juridice, jurisprudenţa ce stabileşte cutumele a fost mereu mai puternică decât legile. Nu a existat niciodată un popor care să aibă un respect mai mare pentru textele scrise, decât poporul roman. „Nicăieri mai mult […]