Sesiuni de informare ale polițiștilor de la Biroul Siguranță Școlară

Date:

Pe parcursul acestei săptămâni, în perioada 18-26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități de informare și prevenire în rândul elevilor de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Târgoviște, Școala Gimnazială Răscăeți, Școala Gimnazială Malu cu Flori, Școala Gimnazială Moreni, Liceul „Aurel Rainu” Fieni, Liceul Tehnologic Nucet, Grădinița Cu Program Prelungit Nr. 13 Târgoviște și Grădinița cu Program Prelungit „Inocenta” din Găești.

În cadrul sesiunilor, polițiștii au prezentat noțiunile generale ale fenomenului de tip bullying, care sunt modalitățile de intervenție și combatere, atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice și importanța dezvoltării abilităților non-violente de gestionare a conflictelor..

De asemenea, au fost abordate teme precum combaterea faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și consecințele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație și prin implicarea într-un eveniment rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...