Sesiuni de informare a elevilor, organizate de structura de prevenire a criminalității

1 0

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat două sesiuni de informare în rândul elevilor de la Liceul ”Voievodul Mircea” și Liceul de Arte ”Bălașa Doamnă”, ambele din municipiul Târgoviște.

Polițiștii, prin intermediul activităților desfășurate, și-au dorit ca tinerii să conștientizeze consecințele pe care le au alegerile lor în diferite situații tensionate, urmările putând fi adeseori grave, afectând viitorul.

Pentru a înțelege pe deplin efectele unei decizii pripite, la activitate a participat o persoană care a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate  pentru trafic de droguri, dornică, în prezent, să ajute la pregătirea antiinfracțională a tinerilor prin împărtășirea propriei povești de viață.
O altă persoană încarcerată în Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou le-a prezentat tinerilor ce înseamnă privarea de libertate.

Totodată, trei sportivi de performanță, respectiv Cătălin Smărăndescu și Anca Stoenescu și Carla Popescu, au discutat cu elevii despre alternativele pe care aceștia le pot alege pentru petrecerea timpului liber, practicând diverse sporturi sau jocuri.La activități au partcipat și studenți de la Facultatae de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

Nu uitați: un timp liber folosit judicios devine un mijloc de formare a personalităţii umane, de educaţie permanentă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltán CSEKE, vizită de lucru în județul Dâmbovița

Încă de la primele ore ale dimineții de vineri, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan au fost gazdele ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltán CSEKE . Au făcut un tur la pas  în zona centrală a Târgoviștei după care au urmat mai multe întâlniri de lucru. […]