SENZAŢIONAL TREI DÂMBOVIŢENI ÎN ECHIPA FCSB!!! Mihai Bălaşa, Andrei Vlad şi Florin Tănase au fost folosiţi de Nicolae Dică în partida amicală susţinută de FCSB cu Academica Clinceni

Mihai ROŞOIU

FCSB a câştigat categoric amicalul disputat astăzi, de la 17:50, la Clinceni, cu formaţia din liga secundă Academica, 4-0.
În faţa a aproximativ 1.200 de oameni, golurile roş-albaştrilor au fost marcate deVlad Achim, Budescu, Florin Tănase şi Gnohere.
„Bizonul” şi „Budi” au reuşit goluri superbe, execuţiile acestora fiind aplaudate la scenă deschisă de spectatorii prezenţi la meci.
Andrei Vlad, goalkeeper-ul de 18 ani adus de la CSU Craiova pentru 400.000 de euro, a fost un alt remarcat al partidei. Introdus pe teren la pauză, acesta a avut trei intervenţii miraculoase, fiind lăudat de fanii Stelei din Clinceni. „Dică, nu-l mai scoate din echipă”, au strigat aceştia.
Roş-albaştrii au jucat o bună parte din repriza secundă în inferioritate numerică, Lucian Filip ieşind accidentat în minutul 64.
Partida a consemnat primul meci în tricoul echipei lui Dică al fundaşului sârbBogdan Planici, care a făcut pereche în centrul defensivei cu Mihai Bălaşa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ASTĂZI VIN VETERANII LUI DINAMO

Târgoviştenii care au citit programul manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Oraşului şi şi-au stabilit deja evenimentele la care vor participa, trebuie să se asigure că acestea se desfăşoară în ziua şi la ora stabilite. Unul dintre capetele de afiş ale Zilelor Municipiului Târgovişte este reprezentat de meciul de fotbal care […]