Senatorul USL, Leonardo Badea: „Bugetul pe 2013, un buget de dezvoltare”

0 0

Conferinta PSD 24.01.2013Senatorul USL Dâmboviţa, Leonardo Badea, a fost prezent la săptămânala conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa, în cadrul căreia a abordat un subiect strict legat de bugetul de stat pe 2013.
Senatorul USL Leonardo Badea a spus că bugetul pe 2013 este un buget de dezvoltare şi se pune accentul pe reforma investiţiilor publice. Totodată, Leonardo Badea a ţinut să sublinieze faptul că în acest an cresc sumele pentru investiţii, sănătate şi scad cheltuielile la Parlament şi Guvern. „Guvernul a adoptat proiectul final privind bugetul de stat pe 2013… Pe data de 28 ianuarie, în cadrul comisiilor de specialitate ale Parlamentului, încep dezbaterile pe proiectul de buget, iar pe data de 15 februarie proiectul de buget va fi dezbătut în plenul Parlamentului… Potrivit acestui proiect, cresc sumele pentru investiţii, sănătate, creşte salariul minim şi indexăm pensiile. Se introduc taxe speciale pentru societăţile care exploatează resursele naturale ale României. Este un buget de dezvoltare… După o analiză, am constatat o creştere sepctacu-loasă a bugetului la anumite ministere. Pot să vă spun că, anul acesta, bugetul la Ministerul Fondurilor Europene înregistrează o creştere de 350%. La Ministerul Sănătăţii este o creştere de 134%, iar la Ministerul Transporturilor, de 50%”, a declarat Leonardo Badea, senator USL Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

STRATEGIE PRIVIND COMBUSTIBILII CURAŢI

Comisia Europeană a anunţat un pachet ambiţios de măsuri vizând crearea de staţii de combustibili alternativi în întreaga Europă, cu standarde comune de proiectare şi utilizare. Până în prezent, iniţiativele politice au vizat în principal combustibilii înşişi şi vehiculele, fără a lua în considerare distribuţia combustibililor. Măsurile de stimulare au […]