Senator Virai! Guran, preşedintele PNL Dâmbovita:”Procesul de preluare a COS Târgovişte, trebuie să continue!”

Poate ceva mai târziu decât s-ar fi impus, preşedintele PNL Dâmboviţa a promovat în spaţiul public un comunicat din care reiese că nu renunţă la proiectul privind preluarea COS Târgovişte de către o societate comercială din subordinea Ministerului Economiei.
Senatorul Virgil Guran le trensmite dâmboviţenilor că nu are o „agendă dublă” şi aminteşte că Guvernul Orban a asigurat cadrul legislativ pentru preluarea activelor funcţionale în contul datoriilor. Mai spune liderul Grupului PNL din Senat că orice întârziere este nejustificată după ce toate ministerele avizatoare şi-au dat acordul:
„Procesul de preluare a COS Târgovişte, trebuie să continue! O spun onest, răspicat, în puţine cuvinte, să fiu înţeles pe deplin!
Actuala situaţie, trebuie să înceteze! Nu am avut şi nu am o agendă dublă. La finele anului trecut, Guvernul Orban a modificat cadrul juridic şi a finalizat procedura de predare a COS Târgovişte în contul datoriilor.
Totul până la semnatura unui ministru. Când întregul corp al funcţionarilor avizează procedura de preluare, când toate ministerele avizatoare îşi dau acordul, orice întârziere este nejustificată.
Târgoviştea are nevoie de COS, Dâmboviţa are nevoie de COS, România are nevoie de COS. Economia românească are nevoie de 1100000 tone de fier beton, iar noi producem ZERO.
Investiţiile nu pot fi susţinute doar cu importuri, ele trebuie să stimuleze industria de pe verticală şi industria orizontală.
Schimbarea structurii guvernului nu poate fi motiv de amânare a preluării. Din acest moment, orice întârziere trece pe teritoriul relei credinţe!
Am încredere în maturitatea profesionala şi politică a celor care trebuie să închidă această procedură! Nu-mi doresc ca încrederea să-mi fie înşelată!
COS nu mai are timp de analize şi expertize. Acestea s-au făcut şi concluzia a fost simplă. Preluarea COS Târgovişte este legală, oportună, eficientă economic deci, OBLIGATORIE”, a transmis senatorul Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Obiceiuri mai puţin cunoscute, de Dragobete

Dragobetele tradiţional se sărbătoreşte pe 24 februarie, în preajma zilelor Babei Dochia şi a echinocţiului de primăvară. Mai ales în sudul României, există o perioadă întreagă, la îngemănarea lunilor februarie cu martie sau, cel mai adesea, în martie, care sta sub semnul Dragobetelui. În majoritatea locurilor, data celebrării este 24 […]