SEMNE BUNE PENTRU ATELTISMUL DÂMBOVIȚEAN

Mihai ROŞOIU
0 0

Start bun de sezon pentru una dintre speranțele atletismului dâmbovițean! Maria Balache s-a remarcat din plin la Cupa RMA și Campionatul Municipal rezervat seniorilor, tineretului și juniorilor 1, 2, 3 și Masters, găzduite de orașul București. Sportiva de la CS Târgoviște a reușit să urce pe podiumul de premiere, după ce a avut parte de o evoluție pe măsură.

Atleta clubului nostru, antrenată de Desdemona Banu Ionescu, a ocupat locul 2, în proba de 60 m, destinată junioarelor 3 (U16). Maria Balache a încheiat proba cu un timp bun: 8,19. Acesta a reprezentat primul concurs important la care a luat parte atleta de la CS Târgoviște în 2022.

Sala „Ioan Soter” din cadrul CSNB “Lia Manoliu” a găzduit în acest week-end Cupa RMA și Campionatul Municipal rezervat seniorilor, tineretului (U23), juniorilor 1 (U20), 2 (U18), 3 (U16) și Masters.

La startul întrecerilor s-au aflat 447 de sportivi, dintre care 194 la feminin și 253 la masculin.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU ESTE COTAT DE GIGI BECALI LA 30 DE MILIOANE DE EURO

Gigi Becali i-a crescut prețul lui Octavian Popescu după meciul FCSB – CFR Cluj, scor 3-3. FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 3-3, în etapa 22 din Liga 1, iar Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul lui Toni Petrea. La finalul meciului jucat […]