Seminar organizat de CCIA Dâmboviţa cu tema „Programul Naţional de Dezvoltare Rurală – Context actual”

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, în parteneriat cu TRIVENTO BUSINESS GROUP
şi PROJECT MANAGEMENT SOLUTION a organizat seminarul de informare „Programul Naţional de Dezvoltare Rurală -Context actual”.
Seminarul s-a desfăşurat online, pe platforma Zoom, pe parcursul a două ore, fiind alcătuit din prezentări ale consultanţilor în domeniul finanţărilor, urmate de sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe temele aflate în discuţie.
Evenimentul face parte dintr-un amplu proiect de informare pentru mediul de afaceri din judeţul Dâmboviţa şi nu numai,dar şi pentru noii antreprenori care doresc sprijin pentru investiţii în exploataţii agricole, sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, pentru dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii agricole şi silvice.
Temele propuse au fost:

  • Principalele priorităţi de dezvoltare rurală;
  • Domenii de finanţare;
  • Activităţi şi cheltuieli eligibile.
    Seminarul s-a bucurat de un real succes şi de participarea a numeroase persoane, din diferite judeţe ale ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Concert de muzică sacră

Paştele, miracolul luminii divine şi al învierii Mântuitorului Iisus Hristos, este cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii.În săptămâna Patimilor, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa organizează, în mediul online, concertul cu muzică sacră intitulat „Slavă Domnului Iisus Hristos”, susţinut de instrumentişti ai Orchestrei Simfonice „Muntenia” alături de invitaţii Bogdan Hrestic şi […]