Selecţie pentru naţionala jucătorilor fără contract

Mihai ROŞOIU
0 0

sportFederaţia Română de Fotbal cu sprijinul AFAN organizează la început de an selecţii pentru jucătorii români care nu au în prezent niciun angajament şi care au şansa de a face parte din echipa naţională a jucătorilor fără contract.
Până pe 23 ianuarie 2015, fotbaliştii peste 16 ani care se află în această situaţie se pot înscrie pentru selecţiile ce vor avea loc în perioada 26-28 ianuarie 2015, la Centrele de Fotbal Mogoşoaia şi Buftea.
Mai mult de jumătate dintre jucătorii fără angajament care au participat la turneele organizate de FIFPro au semnat la scurt timp contracte cu cluburi profesioniste.
Lotul de 24 de jucători ce va fi stabilit în urma selecţiei va intra în cantonament la Centrul de Fotbal Buftea, în perioada 1-11 februarie 2015, urmând ca între 12 şi 28 februarie 2015 să dispute mai multe jocuri de pregătire.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Studenţii şi masteranzii dâmboviţeni au şansa să lucreze în Germania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa reaminteşte persoanelor interesate că Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti organizează selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni). Condiţiile de participare sunt: vârsta minimă […]