Șeful Pro România Dâmbovița acuză lipsa unei atitudini politice ferme vizavi de derapajele puterii!

Adrian Țuțuianu, președintele Pro România Dâmbovița, a readus în discuție ceea ce apreciază drept lipsă de reacție, la nivel politic, vizavi de „gravele derapaje ale actualei puteri”.
„N-am văzut pe foarte mulți comentând, de exemplu, modul în care bătălia internă din PNL generează efecte în ceea ce privește guvernarea țării. N-am văzut pe nimeni din PSD să-l trimită pe domnul Barna acasă pe motiv că este
penal, așa cum cei din USR-PLUS și PNL au făcut un spectacol întreg cu Liviu Dragnea penalul, trei ani de zile în Parlament.
Țuțuianu a acuzat și la Dâmbovița „o frăție între PSD și PNL pe care eu nu o înțeleg sau o pot traduce doar prin maximizarea unor interese personale.”
Liderul Pro România Dâmbovița a mai adăugat că aceeași stare de non-combat se regăsește la nivel județean, dar și la nivelul Municipiului Târgoviște!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Unul din cinci candidați înscriși a lipsit de la ultima probă a Bacalaureatului, sesiunea de toamnă 2021

La ultima probă scrisă – Proba E)d) a Examenului național de Bacalaureat din sesiunea august-sep-tembrie 2021 au fost prezenți 483 candidați, adică 82.00% din totalul de 589 candidați înscriși. La această probă nu a fost eliminate niciun candidat și, potrivit ISJ Dâmbovița, primele rezultate vor fi afișate în data de […]