Sediul direcţiei financiare regionale va fi la Ploieşti

0 0

baniIn ultima şedinţă de guvern au fost aprobate cele opt sedii ale direcţiilor financiare regionale şi sediile regionale ale Direcţiei Antifraudă a ANAF.
Potrivit declaraţiilor oficiale, sediile regionale au fost stabilite în funcţie de numărul cel mai mare de contribuabili, pentru Regiunea Sud-Muntenia, în care este inclus şi judeţul Dâmboviţa, fiind desemnat municipiul Ploieşti.
După cum a precizat directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dâmboviţa, ec. Emilian Rusu, reorganizarea ANAF nu va afecta şi nici nu implică schimbări în relaţia cu contribuabilii. Administraţiile fiscale orăşeneşti şi municipale din DGFP Dâmboviţa nu se desfiinţează iar constribuabilii nu vor avea cu nimic de suferit.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultatele slabe din metalurgie se reflectă în volumul exporturilor

Ec. Elena Brezeanu, directorul Direcţiei Judeţene de Statistică, a arătat că, în perioada 1 ianuarie – 31 mai 2013, producţia industrială a judeţului a scăzut cu 17,8%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Cea mai dramatică situaţie a fost semnalată în industria metalurgică. Pe fondul gravelor probleme financiare de […]