Şedinţele comisiilor jurisdicţionale rămân suspendate pe termen nelimitat

Mihai ROŞOIU

Având în vedere situaţia de urgenţă instituită prin Decretul prezidenţial nr. 195/2020, precum şi toate măsurile instituite prin ordonanţele militare 1 – 6, şedinţele organismelor jurisdicţionale ale FRF rămân suspendate pentru o perioadă nedeterminata, părţile din dosarele aflate pe rol urmând a fi citate pentru noile termene acordate în cauză, imediat ce va fi posibilă reluarea activităţii.
ŞTIREA INIŢIALĂ – 15 MARTIE
Având în vedere necesitatea adoptării măsurilor posibile pentru evitarea răspândirii COVID-19, activitatea organismelor jurisdicţionale ale FRF se suspendă în perioada 16 – 31 martie 2020. Măsura se aplică atât şedinţelor desfăşurate la FRF, cât şi celor de la LPF.
Toate termenele acordate în cauzele aflate pe rol se preschimbă automat astfel:
” În privinţa dosarelor aflate pe rolul Comisiei de Disciplină şi Etică, atât la fRf, cât şi la LPF -la data de 1 aprilie.
” În privinţa dosarelor aflate pe rolul Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor şi pe rolul Comisiei de Recurs, doar pentru şedinţele desfăşurate la sediul FRF – la data de 2 aprilie.
” În privinţa şedinţelor de la sediul LPF – vor fi comunicate la o dată ulterioară noile termene acordate în cauzele respective.
Termenele mai sus mentionate pot suferi modificări în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MOLDOVAN, AMINTIRI DIN ANGLIA

Antrenorul Chindiei Târgovişte a rememorat un episod impresionant petrecut în momentul în car ejuca pentru Coventry Prezent la GSP Live, Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei, a povestit o întâmplare amuzantă din vestiarul lui Coventry, cu o sticlă de coniac în primplan. Se întâmpla chiar înaintea unui meci cu […]