Ședință extraordinară, la CJ Dâmbovița

Date:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară,  în „Sala Unirii” a sediului administrativ.

Lucrările au fost conduse de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. 

Pe ordinea de zi au fost 13 proiecte de hotărâre.

Cu unanimitate de voturi s-au aprobat  Studiul de fezabilitate a indicatorilor tehnico- economici și  devizul general pentru obiectivul de investiții ”Drum de legatură la Drumul național DN 71 pentru asigurarea optimizării traficului rutier și accesibilității în zonele urbane ale orașelor Pucioasa și Fieni, Județul Dâmbovița”.

Consilierii județeni au aprobat și proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr. 68/23.01.2024 privind aprobarea cotizaţiei pentru anul 2024 către Asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte.Astfel Chindia Târgoviște a mai primit 1.000.000 de lei .

A fost aprobat și bugetul de venituri şi cheltuieli al Moreni Parc Industrial S.A. pe anul 2024.

Tot în ședința de ieri, s-au aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al CARPATMONTANA S.A. pe anul 2024 și  bugetul de venituri şi cheltuieli al Lucrări Drumuri și Poduri S.A. pe anul 2024.

Prezintă: Sfetcu Cristina – director executiv

Alte două proiecte de hotărâre  foarte au fost votate:  Proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr. 875/18.12.2023 privind aprobarea documentației tehnico-economice, a principalilor indicatori tehnico-economici și a devizului general – faza DALI (Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) pentru obiectivul de investiție „Creșterea Eficienței Energetice la Spitalul Județean Dâmbovița – Cladire Boli Infectioase Targoviste” și Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico – economice faza „Proiect tehnic de execuție”, a indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții ”Drum de legătură pentru creșterea accesibilității în zona urbana a orașului Găești” aprobat pentru finanțare prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, precum și a sumelor reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...