ŞEDINŢA COMITETULUI EXECUTIV AL A.J.F. DÂMBOVIŢA

S.A.
0 0

concurs pompieri si sincron tudor ajf 9.06.2011Miercuri, 13 februarie 2013, la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA, a avut loc prima şedinţă din anul 2013 a COMITETULUI EXECUTIV al ASOCIAŢIEI DE FOTBAL DÂMBOVIŢA.
La şedinţa prezidată de preşedintele COMITETULUI EXECUTIV prof. EMIL TUDOR, au fost prezenţi toţi membrii COMITETULUI EXECUTIV, IOAN NEGOES-CU, GEORGE TZITZEKLIS, ION COMAN, GOGU BUCURICĂ, ION MARIN, COSMIN TOBOŞARU.
Au mai participat la şedinţă trezorierul A.J.F. ec.
DUMITRU VLAD şi secretarul general al A.J.F., SEVERIN ANGHELINU.
Şedinţa a fost deschisă de preşedintele A.J.F. şi Comitetului Executiv, profesorul EMIL TUDOR, care a făcut o informare cu privire la hotărârile şi propunerile făcute de membrii F.R.F. la consfătuirea din 14-15 ianuarie 2013 de la MOGOŞOAIA.
Printre punctele de interes naţional larg dezbătute a fost activitatea din judeţe privind copiii şi juniorii. Se va pune un accent deosebit pe organizarea de competiţii la nivelul judeţului la toate grupele de copii şi juniori.
Preşedintele A.J.F. a informat COMITETUL EXECUTIV că jocul da baraj pentru promovarea în Liga a 3-a se va disputa pe data de 19 IUNIE 2013. De asemenea, F.R.F. sprijină (50%-50%) A.J.F.-urile care doresc să-şi construiască teren de joc cu gazon sintetic de dimensiuni normale (100 x 65).
Pentru activitatea viitoare a A.J.F. DÂMBOVIŢA s-a anunţat perioada de transferuri până cu 48 h înaintea primei etape a campionatului (se exclud meciurile din CUPA
ROMÂNIEI).
De activitatea de copii şi juniori la nivelul judeţului se ocupă domnul IOAN
NEGOESCU. Pentru
competiţiile ce se vor organiza în anul 2013, domnul NEGOESCU a propus un sistem de stimulare, de premiere a câştigătorilor.
Pentru a veni în sprijinul cluburilor care legitimează juniorii mici, s-a stabilit că juniorii născuţi în anul 2000 şi mai mici vor plăti doar 10 lei pentru o legitimare.
în echipele de juniori D şi ONOARE au drept de joc numai jucătorii A1 (1994 -1997), iar cei mai mici, doar cu aprobare medicală.
Se vor mări sancţiunile echipelor care vor fi depistate că folosesc jucători mai mari ca vârstă.
S-a propus ca, din ediţia viitoare (2013-2014), dacă la nivel naţional se vor folosi juniori în echipele de seniori, în mod obligatoriu atunci şi la nivelul judeţului respectiv, Liga a 4-a şi ONOARE, va exista obligativitatea folosirii a 2 juniori la Liga a 4-a şi a unui junior la
ONOARE.
Şi la nivelul C.J. ARBITRI sunt câteva noutăţi venite de la preşedintele C.C.A. Pentru promovare se exclude examenul, aceasta făcându-se în funcţie de prestările la jocuri şi notaţiile observatorilor. Se vor întineri mult loturile din Liga a 4-a şi ONOARE. Se preconizează ca până la 23-24 de ani un arbitru din judeţ să promoveze în Liga a 3-a.
La nivelul judeţului, observatorii vor fi delegaţi în funcţie de importanţa şi dificultatea fiecărui joc la toate nivelurile. De asemenea, se vor efectua modificări în componenţa Comisiilor C.C.D.
APEL, STATUTUL JUCĂTORULUI etc.
Preşedintele A.J.F. a informat, în final, COMITETUL că se lucrează la SITE-UL A.J.F. privind introducerea datelor personale pentru fiecare jucător legitimat, a programelor, a clasamentelor şi a hotărârilor comisiilor A.J.F., program de care răspunde
MARIUS CHIŢU. A recomandat o mai atentă preocupare la toate jocurile din retur, la evitarea incidentelor şi sancţionarea celor vinovaţi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA TÂRGOVIŞTE - CSM RM. VÂLCEA 10 (0-0)

Unicul gol al întâlnirii disputate la Izvorani a fost înscris de Bogdan Gavrilă, în minutul 78. Eusebiu Tudor a început jocul cu formaţia din Zăvoi cu următoarea formulă: Omuţ – Pătru, Rădoi, Ispas, Dinu – Băluţă, Şerban, Honciu, Dobre – Cherchez, Verdeş. Au mai jucat: Perianu – Avram, Stelea, Buşu, […]