SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ, MOTORUL UNEI ACTIVITĂŢI ECONOMICE PROSPERE

0 0

muncaIn peste 40 de ţări ale lumii se organizează, anual, sub patronajul Carpatcement, un eveniment dedicat celebrării securităţii şi sănătăţii în muncă. Săptămâna 23-27 septembrie este dedicată acestei manifestări.
Programul presupune o serie de activităţi speciale în fiecare dintre sediile şi unităţile de producţie ale companiei, pentru a marca importanţa securităţii şi sănătăţii în muncă. Se urmăreşte, astfel, o minimalizare a riscurilor de apariţie a accidentelor profesionale şi a vătămării la locul de muncă, precum şi evitarea dezvoltării bolilor ocupaţionale, prin implementarea de măsuri preventive şi prin educarea angajaţilor.
Aceştia sunt instruiţi privind evaluarea riscurilor, siguranţa echipamentelor şi, nu în ultimul rând, sunt testaţi medical, gratuit.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cursuri de formare profesională la Penitenciarul Găeşti

Nu doar şomerii înregistraţi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa beneficiază de reconversie profesională. In cadrul proiectului „Tranziţia spre libertate prin Centre Regionale de Incluziune Socială”, în Penitenciarul Găeşti sunt în derulare 2 cursuri de calificare în meseriile de frizer şi legumicultor, la care participă 39 de […]