Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a primit o donaţie de 100.000 de lei

Donaţie de 100.000 de lei, Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, constând în aparatură medicală, vitală pentru viaţa celor mai mici supravieţuitori, copiii născuţi prematur.
Prin implicarea Asociaţiei TOTUL ESTE POSIBIL care a demarat campania SURVlVOR, şi a avut un real succes cu sprijinul oamenilor simplii, dar şi cu prietenii şi partenerii Asociaţiei Latter-day Saint Charities, s-a realizat o altă minune, donarea de echipament medical în valoare de 100.000 de lei Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte: un ventilator, două monitoare şi două pul-soximetre: „Una dintre cele mai emoţionante campanii desfăşurate până acum, campania SURVIVOR, a atins o importantă bornă azi: donarea de echipament medical în valoare de 100.000 de lei Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Campania SURVIVOR a contribuit cu: 1 ventilator, 2 monitoare, 2 pul-soximetre, 80% din fonduri au fost asigurate de prietenii şi partenerii asociaţiei Latter-day Saint Charities.
Mulţumim tuturor celor care au donat, care şi-au dăruit ziua de naştere, au alergat sau pedalat pentru viaţa celor mai mici supravieţuitori: copiii născuţi prematur. Acum celebrăm reuşita, iar apoi o vom lua de la capăt cu o listă nouă de articole necesare. Este o luptă care nu se termină niciodată: lupta pentru fiecare secundă preţioasă de viaţă!”, acesta este mesajul Asociaţiei TOTUL ESTE POSIBIL.
Cadrele medicale de la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte nu au întârziat să mulţumească public celor implicaţi în această misiune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Educaţia şi formarea profesională privind elevii de clasa a VlII-a

S-a investit 48.000 de euro într-o hartă digitală a meseriilor şi a şcolilor profesionale din România. Platforma Meserii.ro oferă informaţii despre şcolile profesionale, liceele tehnologice, numărul de elevi şi companiile interesate să angajeze viitorii meseriaşi.Platforma Harta meseriilor, dezvoltată de Asociaţia CivicNet, alături de OMV Petrom şi Ministerul Educaţiei, conţine într-un […]