Secretarii de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Dănuţ Alexandru Potor şi Alexandru Valentin Ţachianu, prezenţi la recepţia „Centrul de zi pentru copii în satul Gemenea-Brătuleşti”

Aşa cum ne-a obişnuit, administraţia de la Voineşti condusă de primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa, s-a mobilizat şi a reuşit într-un timp record , în mai puţin de o jumătate de an , să finalizeze o nouă investiţie cu finanţare prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR)- GAL Valea lalomiţei, un Centru de zi pentru copii în valoare de peste 100.000 de euro.
Vineri s-a făcut recepţia lucrărilor la „Centrul de zi pentru copii în satul Gemenea-Brătuleşti”. Preoţii au ofoiciat o slujbă religioasă şi au sfinţit centrul. La eveniment au fost prezenţi alături de edilul Gabriel Dănuţ Sandu , secretarii de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale,Dănuţ Alexandru Potor şi Alexandru Valentin Ţachianu, conducerea AFIR Dâmboviţa. Nu au lipsit reprezentanţii GAL Valea lalomiţei, parlamentarii PSD Dâmboviţa, conducerea CJ Dâmboviţa şi foarte mulţi primari de pe Valea Dâmboviţei dar şi primăriile care fac parte din GAL Valea Ialomiţei.
De luni, 29 octombrie, copiii vor beneficia de un centru ultramodern unde îşi pot face temele supravegheaţi de personal calificat şi îşi vor petrece zilnic câteva ore în laboratorul de informatică şi în părculeţul de joacă.
Edilul Gabriel Dănuţ Sandu a ţinut să mulţumească atât proiectantului cât şi constructorului pentru seriozitatea de care au dat dovadă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Adoptă un bătrân", proiect caritabil implementat de Primăria Răcari

Uneori trăim prea mult în prezent ca să mai avem timp să ne gândim la viitor.Nu ne gândim că într-o zi putem deveni unul dintre bătrânii, neajutoraţi fără sprinjin. În premieră, joi, 25 octombrie 2018, la Răcari a debutat proiectul caritabil „Adoptă un bătrân”. Proiectul este implementat la nivelul Centrului […]