Secretar general PNL Dâmbovița: ”Nicolae Ciucă a adus mult echilibru în PNL dar și în coaliție”

Date:

În ciuda zvonurilor care au circulat, cu destulă intensitate, liberalii spun că   rotativa la guvernare va avea loc în concordanță cu protocolul de funcționare al coaliției. Zvonurile  despre ce ar urma să se întâmple la momentul rotativei au făcut trimitere și la un presupus incert  viitor politic al actualului președinte al Partidului Național Liberal.

Subiectul a fost abordat și de Aurelian Cotinescu, secretar general PNL Dâmbovița, care  a precizat într-o conferință de presă  că premierul Ciucă, președinte al PNL, a creat un echilibru în coaliția de guvernare.

“Nicolae Ciucă este un președinte bun, în sensul că a adus mult echilibru, atât intern- în Partidul Național Liberal, cât și în plan guvernamental- în cadrul coaliției. Nu știu cine ar fi putut gestiona atât de bine situația cu PSD. Să mergi umăr la umăr cu PSD într-o coaliție să știți că nu este simplu. Câteodată ai impresia că mergi cu elefantul, care își dorește să te calce în orice moment. Atunci, contează foarte mult ce atitudine ai, iar Nicolae Ciucă a avut o atitudine foarte bună, creând această egalitate față de PSD, în cadrul coaliției”, a declarat Aurelian Cotinescu, secretar general PNL Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...