Se toarnă asfalt pe DC 44 Stăneşti – Săbieşti

Infrastructura, în special cea rutieră, este cartea de vizită a unui oraş, a unei localităţi şi nu în ultimul rând un punct forte în atragerea de noi investiţii. La acest capitol, administraţia de la Răcari face tot posibilul să se alinieze cerinţelor venite din partea cetăţenilor.
Veşti bune pentru locuitorii din oraşul Răcari, zona Stăneşti – Săbieşti. Marţi,17 iulie 2018, s-a turnat prima maşină de asfalt pe DC 44 Stăneşti – Săbieşti. Autorităţile din Răcari, în special, edilul Marius Caraveţeanu urmăreşte la faţa locului, modul în care se derulează lucrările. Este vorba despre o investiţie pe PNDL 2 „Modernizare străzi în oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa şi localităţile componente acestuia” şi are o valoare de 4.439.890,00 lei.
Potrivit datelor oferite de edilul Marius Caraveţeanu se va turna asfalt pe o distanţă de 3,8 km.
Administraţia de la Răcari are în lucru şi alte proiecte importante care contribuie substanţial la dezvoltarea oraşului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE ASFALTEZĂ DJ702 D Butoiu de Sus-Dragomireşti

Eforturile Consiliului Judeţean Dâmboviţa îşi spun cuvântul în ceea ce priveşte modernizarea prin asfaltare a sectorului de drum de 5,69 km aparţinând DJ 702 D Butoiu de Sus-Dragomireşti. Joia trecută, 12 iulie 2018, a început asfaltarea pe DJ702 D Butoiu de Sus-Dragomireşti. Este vorba de o investiţie pe PNDL 2 […]