SE SCHIMBĂ PROTOCOLUL LA BASCHET

Mihai ROŞOIU

Consiliul Director din data de 09.04.2021 a aprobat cu unanimitate de voturi noul Protocol medical al FRB pentru competiţiile de baschet în spaţii închise (săli de sport), protocol care a fost actualizat în urma prevederilor Ordinului comun MTS şi MS nr. 197/462/2021, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 358, în data de 08.04.2021.
Urmare a noilor prevederi legale, testările pentru depistarea infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 sunt considerate valabile numai dacă sunt făcute în unităţi avizate de Ministerul Sănătăţii şi efectuate în conformitate cu metodele aprobate de Ministerul Sănătăţii, prin Ordinul MS, nr. 1513/2020, pentru aprobarea planurilor privind modalitatea de aplicare de către direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, de către unităţile sanitare, precum şi de serviciile de ambulanţă judeţene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi de medicii de familie a măsurilor în domeniul sănătăţii publice în situaţiile de risc epidemiologic de infectare cu virusul Sars-Cov-2, cu modificările şi completările ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (8)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_La scurt timp după publicarea observaţiilor doctorului Bruenn, un medic englez, doctorul Harold Sheehan, a făcut cunoscută opinia sa în AAnn. Int. Med, 73: 344-345, 1970, ce nu lasă niciun loc pentru interpretări: „Era clar că preşedintele Roosevelt se găsea în stadiul terminal al bolii sale. […]