SE RUPE CĂRUŢA LA CHINDIA?

Mihai ROŞOIU

Sedinta CJD 3.06.2013Ruptura dintre actuala conducere executivă a Chindiei şi Consiliul Judeţean a devenit iminentă. Fricţiunile apărute între cele două părţi după schimbarea puterii în Dâmboviţa au culminat cu o decizie de-a dreptul surprinzătoare a consilierilor judeţeni, care l-au numit pe jurnalistul Costin Mihai drept reprezentant al CJ în Adunarea Generală a Asociaţilor al AFC Chindia Târgovişte. Acesta preia atribuţiile deţinute până acum de Mihai Trifan, care a demisionat din postura de reprezentant al consiliului în urmă cu câteva zile.
Mare adversar al actualei conduceri a Chindiei, jurnalistul afirma în urmă cu mai puţin de-o lună că nu-şi doreşte nicio funcţie la clubul dâmboviţean, acuzându-şi în nenumărate rânduri colegii de breaslă de la alte ziare sau televiziuni locale că au luat partea fostei puteri pentru diverse foloase sau funcţii. Culmea este că niciunul dintre ziariştii de care Costin Mihai vorbea nu a ocupat vreo funcţie în cadrul Chindiei sau a cluburilor finanţate din bani publici, în vreme ce omul care critica afinitatea altor jurnalişti pentru fosta putere este acum reprezentat al CJ în Adunarea Generală a Acţionarilor al echipei de fotbal dâmboviţene. Trebuie să menţionăm faptul că postul deţinut de jurnalistul amintit nu este remunerat!
Critic vehement al lui Gică Popescu, Costin Mihai va fi acum partener cu fostul mare internaţional, situaţie pe care subsemnatul o consideră hilară, mai ales după ce Mihai a purtat o campanie agresivă împotriva fostului căpitan al Barcelonei. Rămâne de văzut dacă Popescu va fi de acord să se aşeze la aceeaşi masă, a discuţiilor, cu omul care l-a atacat constant, afirmând că „Baciul” face mari deservicii fotbalului târgoviştean şi care în nenumărate ocazii a declarat, în scris, că este un simpatizant al actualei puteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE

Parcursul: Flacăra: 5-1 (deplasare) cu Luceafărul Dărmăneşti, 6-0 (deplasare) cu Avântul Produleşti, 6-1 (deplasare) cu Recolta Gura Şuţii, 3-0 (la Moreni) cu Voinţa Crevedia. A marcat 20 de goluri şi a primit două. A disputat trei meciuri în deplasare şi unu acasă (semifinale). Voinţa: 2-0 (acasă) cu Bradul Moroeni, 2-0 […]