Se reziliază contractul de execuţie pentru DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte. Constructorul nu lucrează

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, însoţit de vicepreşedintele Alin Manole şi directorul general al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat o vizită de lucru la o parte dintre obiectivele de investiţii aflate în derulare în judeţul Dâmboviţa.
O primă oprire a avut loc la fosta unitate militară din zona Gării Târgovişte, unde s-a constatat un ritm scăzut al lucrărilor la obiectivul de investiţii „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte”, din cauza unei mobilizări insuficiente atât din punct de vedere al personalului alocat, cât şi al echipamentelor utilizate.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a dispus reanalizarea stadiilor fizice şi valorice ale investiţiei cu administratorii societăţilor comerciale cu care s-au încheiat contractele de lucrări. În baza acestei analize, urmează a fi făcute toate demersurile legale pentru rezilierea contractelor, întrucât, până în prezent, aceste societăţi nu au răspuns la solicitările repetate ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa – de respectare a termenilor contractuali.
Vizita de lucru a continuat la lucrările de execuţie a podului de pe râul Dâmboviţa, din comuna Dragomireşti, satul Ungureni, în valoare de 2,873,219 lei, obiectiv finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa I. În plus, pentru execuţia pragului de fund în albia minoră în aval de râul Dâmboviţa din aceeaşi zonă, Primăria Dragomireşti i-a solicitat sprijin financiar CJ, de suplimentare a sumelor prevăzute în bugetul local pentru lucrarea menţionată, în vederea decontării lucrărilor executate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Domenii noi în care firmele pot lucra cu zilieri: restaurante, baruri, catering

Prin intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă 29/2019, care a modificat Legea 52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri, aceştia pot fi angajaţi şi în alte domenii de activitate. Concret, a fost extinsă lista domeniilor în care firmele pot utiliza munca necalificată cu caracter ocazional, […]