SE MODIFICĂ PROGRAMUL LIGII I

Mihai ROŞOIU

In cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, membrii acestuia au fost de acord în unanimitate că este benefică o modificare a calendarului competiţional pentru a oferi mai mult timp selecţionerilor Adrian Mutu şi Mirel Rădoi pentru a putea pregăti EURO U21, respectiv debutul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Astfel, cu sprijinul Ligii Profesioniste de Fotbal şi a deţinătorilor de drepturi de la Liga 1, etapa de campionat din perioada 19-22 martie urmează să fie mutată la o dată anterioară. Toţi membrii Comitetului Executiv au fost de acord că este important pentru selecţionerii Mirel Rădoi şi Adrian Mutu să aibă o perioadă de pregătire cu jucătorii din campionatul intern înaintea partidelor importante din luna martie. Fără această modificare, cei doi selecţioneri ar fi avut jucătorii la dispoziţie cu doar două zile înainte de meciuri.
În luna martie a anului viitor, echipa naţională de fotbal a României va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, iar tricolorii Under 21 vor bifa a doua prezenţă consecutivă la EURO U21.
PARTIDELE CELOR DOUĂ REPREZENTATIVE ÎN MARTIE 2021 ECHIPA NAŢIONALĂ – Preliminarii CM
2022
25 martie 2021
România – Macedonia de Nord 28 martie 2021 România – Germania 31 martie 2021
Armenia – România
SELECŢIONATA UNDER 21 – EURO U21 2021
24 martie 2021
România U21 – Ţările de Jos U21 27 martie 2021 Ungaria U21 – România U21 30 martie 2021
Germania U21 – România U21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LXXVII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault coordonator_Ceva mai departe de studioul lui Zukor, se afla cel al altui pionier, Cecil B. de Mille ce a transformat un grajd de cai în loge, a ridicat un platou de filmare în aer liber, angajând o mână de cow-boy şi de indieni.La scurt timp şi-a făcut […]