Se lucrează pe toate şantierele deschise pe şoseaua de centură a Municipiului Târgovişte

Constructorii de pe toate cele cinci loturi în care a fost împărţit proiectul centurii rutiere a Municipiului Târgovişte, profită din plin de vremea neaşteptat de bună şi lucrează intens pe toate şantierele deschise. Ne-am convins de asta într-un scurt raid, alături de primarul Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga şi vicepri-marii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.
O primă oprire a fost pe drumul nou, construit de la „0”, care va face legătura între străzile Gimnaziului şi Mihai Bravu. Se lucrează la terasa-ment, la apărarea de mal şi, tot în zonă, a fost făcută organizarea de şantier pentru skate-

parkul care va fi amenajat în zona limitrofă Parcului Chindia şi Grădinii zoologice, pe o suprafaţă de 4000 metri pătraţi. Echipele de muncitori sunt la lucru şi pe pasarela spre Aninoasa, la amenajarea rampei de la podul nou, de la Teiş, la pasarela de pe Str. Petru Cercel.
Primarul Cristian Stan a precizat că, zilnic, sunt la lucru peste 100 de muncitori şi 25 de utilaje, lucrările fiind în graficele asumate. La Aninoasa a fost turnată şapa de egalizare, se lucrează în prezent la rosturi şi, în cel mult 45 de zile, va fi turnat asfalt pe un sens de mers.
Tot în această perioadă se lucrează la staţiile de pompare a apelor pluviale, amplasate pe Calea lalomiţei şi pe Petru Cercel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pro România Dâmboviţa -una dintre cele mai numeroase delegaţii la Convenţia Naţională

Numărându-se printre cele mai puternice filiale judeţene, a fost ceva firesc, aşteptat, ca Pro România Dâmboviţa să participe la Convenţia Naţională a partidului cu una dintre cele mai numeroase delegaţii. Pro România Dâmboviţa s-a numărat printre performerii celor două tururi de alegeri de anul trecut şi a dat un vicepreşedinte, […]