Se lucrează pe DJ702D Mogoşeşti – Geangoeşti – Dragomireşti

Se toarnă stratul doi de asfalt pe DJ702D Mogoşeşti – Geangoeşti -Dragomireşti, lucrările fac parte din programul lucrărilor la infrastructura rutieră din judeţul Dâmboviţa, iniţiat de CJ Dâmboviţa. Lucrările sunt în plină desfăşurare şi sunt executate de către drumarii de la LDP Dâmboviţa. Pentru buna desfăşurare a lucrărilor, directorul LDP Dâmboviţa, Radu Andi Constantin a verificat în teren, lucrările efectuate.
Deasemenea, miercuri, la primele ore ale dimineţii, o vizită la acest obiectiv, a făcut şi conducerea CJ Dâmboviţa, condusă de preşedintele CJ, Corneliu Ştefan şi admnistratorul public, Cristian Avanu.
Se lucrează şi pe DJ711A -sector Potlogi – Corbii Mari
O altă echipă a drumarilor de la LDP Dâmboviţa, desfăşoară lucrări de întreţinere îmbrăcăminte asfaltică pe DJ 711A, sector Potlogi – Corbii Mari, km 31+733 – 41+673. Şi acestă lucrare face parte tot din cadrul programului lucrărilor la infrastructura rutieră din judeţul Dâmboviţa, iniţiat de CJ Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministerul Sănătăţii a solicitat direcţiilor de sănătate publică judeţene să ia toate măsurile necesare pentru reducerea riscurilor medicale cauzate de caniculă

Ministerul Sănătăţii a solicitat direcţiilor de sănătate publică judeţene, respectiv Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti să ia toate măsurile necesare pentru reducerea riscurilor medicale cauzate de caniculă şi pentru acordarea primului ajutor cetăţenilor în cel mai scurt timp, în caz de urgenţă.Direcţiile de sănătate publică vor implementa sistemul de colectare […]