SE LUCREAZĂ PE DJ 720E

A avut loc o nouă vizită de lucru pe şantierul de lucrări de la fosta unitate militară de la gară, unde a analizat stadiul lucrărilor la drumul de legătură DJ 720E.
Cu prilejul acestei deplasări, s-a constatat că au fost finalizate lucrările de turnare a îmbrăcăminţii asfaltice, stratul 1, pe sectorul cuprins între gara Târgovişte Sud şi drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu.
În prezent, se execută lucrări de stabilizare a terasamentului pe drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu, de ridicare la cotă a căminelor de canalizare şi a gurilor de scurgere pe sectorul pe care a fost turnat primul strat de asfalt. Totodată, se efectuează lucrări de montare a bordurilor şi se realizează accesele laterale pe tronsonul cuprins între Bulevardul I. C Brătianu şi centura municipiului Târgovişte.
Cu acest prilej, preşedintele a solicitat reprezentanţilor constructorului menţinerea unui ritm susţinut al lucrărilor ce urmează a fi realizate în perioada următoare, respectiv, finalizarea montării bordurilor şi amenajarea fundaţiei cu piatră spartă în vederea turnării primului strat de asfalt pe întreaga lungime a DJ 720 E şi a drumului lateral de acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis

PSD susţine că în lipsa unui program de guvernare asumat, nu va vota un guvern al preşedintelui lohannis.Social – democraţii mai spun ca sunt doar declaraţiile şi ameninţările liberalilor cu tăieri de pensii şi salarii, cu concedieri şi restructurări, cu sistarea măsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu majorări de impozite […]