Se lucrează la modernizare la DJ 712 Pucioasa – Brănești – Vulcana-Pandele – Șotânga – Târgoviște și DJ 720C Gura Ocniței – Ocnița

Date:

Au început lucrările de modernizare la DJ 712 Pucioasa – Brănești – Vulcana-Pandele – Șotânga – Târgoviște și DJ 720C Gura Ocniței – Ocnița, primele două loturi din  cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean DJ 712 (Pucioasa – Brănești – Vulcana-Pandele – Șotânga – Târgoviște), DJ 720C (Gura Ocniței – Ocnița) și DJ 720A (Gura Ocniței – Adânca – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN 1A)”. 

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan alături de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, primarul comunei Șotânga-Constantin Stroe și  ceilalți edili dar având alături și constructorii, a susținut o conferință de presă în  teren.

Proiectul este de o importanță majoră pentru regiune și va implica modernizarea a nu mai puțin de 60 km de drumuri județene.

Proiectul, în valoare de aproximativ 64.200.000 de euro, aduce o serie de îmbunătățiri  pe traseele importante din Dâmbovița. Pentru a asigura o implementare eficientă, lucrările au fost împărțite pe loturi, fiecare cu propriile sale caracteristici și necesități specifice.

Lotul 1, cu o lungime de 15,7 km, este axat pe modernizarea traseului DJ 712, de la Târgoviște la Pucioasa, și include o gamă variată de lucrări, precum construirea de trotuare, rigole și poduri, în vederea îmbunătățirii accesului și siguranței rutiere pentru comunitățile traversate.

Lotul 2, format din DJ 720C și DJ 720A, cu o lungime totală de 15,1 km, se concentrează pe modernizarea drumurilor din zona Gura Ocniței și Adânca, incluzând lucrări esențiale precum reabilitarea podurilor și amenajarea de trotuare pentru pietoni.

Urmează  să înceapă în perioada următoare și lucrările la Lotul 3, cel mai amplu, cu o lungime de 28,9 km, urmărește modernizarea traseului care leagă Adânca de DN1A, trecând prin mai multe localități. Aici, accentul cade pe amenajarea trotuarelor, a rigolelor și modernizarea podurilor pentru a facilita traficul și accesul la proprietăți.Proiectul include și amenajarea unui număr semnificativ de stații de autobuz, contribuind astfel și la îmbunătățirea serviciilor de transport public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...