Se lucrează la investiţiile din comuna Răzvad

La conferinţa de presă a PSD Dâmboviţa, a fost prezent şi primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru care a vorbit despre investiţiile ce sunt în plin proces de implementare în comună.
La acest moment, în comuna Răzvad se desfăşoară lucrări de extindere a reţelei de apă, extindere a reţelei de canalizare, modernizarea Şcolii Valea Voievozilor, iar în curând vor demara şi lucrările ce vizează realizarea a unei grădiniţe noi în comuna Răzvad. Vremea bună din ultimele zile a permis şi continuarea lucrărilor de asfaltare pe mai multe străzi din comună: Şcoala de fete, Butuceşti, Vasilache, Bivolaru, tronsonul neasfaltat de pe str. Valea Pietrei, Redevenţa, Iordan, cât şi vis-a-vis, în faţa Complexului, tronsonul neasfaltat de pe str. Preot Goglea, tronsonul neasfaltat de pe

str. Furtuneşti şi DC16, după finalizarea branşamentelor la apă. în perioada imediat următoare se va demara licitaţia şi pentru asfaltarea străzilor Gura Leului şi Via Mare.
Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru a vorbit şi despre cele două finanţări pe POR ce vizează reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale Răzvad, iar cea de-a doua presupune înfiinţarea Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice. Totodată, sistemul de supraveghere video din comuna Răzvad a fost extins, astfel încât au fost montate încă 38 de camere de supraveghere, pe lângă cele 10 deja existente.
La Răzvad, echipa administrativă, primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban dă dovadă de performanţă şi investiţiile vorbesc de la sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reuniunea Comună a Comisiilor Adunării Parlamentare a NATO

Pe parcursul a două zile, 17-18 februarie 2020, la Bruxelles, a avut loc Reuniunea Comună a Comisiilor Adunării Parlamentare a NATO. Din delegaţia României a făcut parte şi deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa: „În perioada 17-18 februarie 2020, la Bruxelles, am participat la Reuniunea Comună a Comisiilor Adunării Parlamentare […]