Se intensifică acţiunile de prevenire a răspândirii COVID-19

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual.
Activităţile s-au desfăşurat în sistem integrat şi au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele şi societăţile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat activităţi atât în mediul urban cât şi rural, fiind verificate 134 de societăţi comerciale/persoane fizice autorizate şi 319 mijloace de transport persoane, dintre care 115 mijloace de transport public în comun.
Pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.000 de lei.
Reamintim cetăţenilor că, în contextul actual, este necesar să manifeste un comportament responsabil şi să nu se expună inutil unor riscuri.
Vă reamintim şi de TELVERDE -0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Depistat în timp ce conducea un autoturism fără să posede permis de conducere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au oprit, pentru control, pe drumul comunal 44, pe raza localităţii Stăneşti, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din oraşul Răcari.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal […]