Se execută lucrări de asfaltare la intersecția cu sens giratoriu a străzilor Calea București Cu Petru Cercel! Apelul primarului Cristian Stan

Date:

Se apropie de finalizare lucrările de modernizare și reabilitare a Străzii Calea București, cea mai importantă arteră de intrare în Municipiul Târgoviște. În următoarele trei zile se fac intervenții la intersecția cu sens giratoriu cu Str. Petru Cercel, ceea ce va însemna, inevitabil, perturbarea traficului rutier. Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște, a făcut un apel la participanții la trafic, în sensul evitării zonei, în măsura în care este posibil și a identificat și rute ocolitoare pentru vehiculele mici:

„Vreau să fac un anunț important pentru fluidizarea traficului rutier la intrarea în Municipiul Târgoviște. Calea București face obiectul unor lucrări ample de reabilitare și modernizare, cele mai importante  de până acum. Este strada cu traficul cel mai intens, fiind vorba de intrarea principală dinspre București.

În următoarele trei zile, vor fi lucrări la sensul giratoriu de la intrarea în Municipiul Târgoviște, intersecția străzilor Calea București cu Petru Cercel (Stația Rompetrol). Vor fi lucrări ample, se vor turna trei straturi de asfalt și de aceea este foarte important, dacă putem să evităm acea zonă. Vrem să finalizăm intervențiile săptămâna aceasta, pentru că încă este vacanță școlară. Pentru mașinile mici există, pentru cei care vin dinspre București, varianta ocolirii prin cartierul Matei Voievod. Pentru cei care vin pe Str. Petru Cercel se poate  face dreapta pe Strada Miron Costin, înainte de spălătorie și se iese dincolo de sensul giratoriu. Repet, este important să ocolim , în măsura în care acest lucru este posibil, în aceste trei zile, zona sensului giratoriu de la intersecția Căii București cu Petru Cercel, astfel încât să putem să finalizăm o lucrare care nu s-a mai realizat de zeci de ani”- a spus primarul Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...