Se deschide bazinul de înot din Găeşti

Pe 3 mai, se deschide bazinul de înot din Găeşti, o investiţie pentru care administraţia oraşului Găeşti, condusă de primarul Grigore Gheorghe şi-a dat tot interesul. Chiar edilul Grigore Gheorghe a făcut marele anunţ. Bazinul va fi deschis publicului în baza unui trif de utilizare. Adică, adulţii plătesc 15 lei /oră, iar copiii între 5-18 ani, plătesc 10 lei/oră.

Există şi abonamente care au valabilitatea de 2 luni:

 • Adulţi – 150 lei/12 şedinţe
 • Copiii – 50 lei/12 şedinţe
  Persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit în limita a 4 şedinţe pe lună.
  Programările se fac la numărul de telefon 0759058053, de luni până vineri în intervalul orar 10.00-16.00.
  ATENŢIE! Accesul în bazin este permis doar cu adeverinţă medicală.
 • Bazinul de înot are dimensiunea de 25 m x 12,5 m şi o adâncime variabilă între 1,20 m şi 1,80 m. De asemenea, proiectul a fost prevăzut şi cu vestiare şi grupuri sanitare, precum şi cu un cabinet de prim ajutor.
 • Valoarea acestui obiectiv de investiţii este de 7,3 milioane lei, finanţare prin CNI: „Dragi găeşteni, suntem iar în scenariul verde! Vă anunţ că în data de 3 mai deschidem bazinul de înot! Filmarea am făcut-o chiar acum. Este funcţional din toate punctele de vedere. Să avem o zi frumoasă!”, a anunţat Grigore Gheorghe, primarul oraşului Găeşti.
 • Bazinul didactic de la Găeşti, construit de CNI este al doilea de acest fel din judeţul Dâmboviţa. Unul identic a fost dat în folosinţă la Titu (în apropiere de Găeşti), în urmă cu câţiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A ATACAT CU SABIA UN AUTOBUZ AFLAT ÎN MERS

A atacat cu sabia, un autobuz aflat în mers, incidentul a avut loc în microaionul XI, din municipiul Târgovişte. Un ânăr care era destul de agitat, a ieşit din cara unui bloc. Autobuzul este unul Mercedes Citaro Hibrid şi face parte din flota de autobuze noi cumpărate de Primăria Târgovişte […]