Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă extraordinară, miercuri, 07.07.2021, ora 14.00, care se va desfăşura în „Sala Unirii” a sediului administrativ

Articol unic – Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă extraordinară, miercuri, 07.07.2021, ora 14.00, care se va desfăşura în „Sala Unirii” a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea Programului minimal de acţiuni culturale al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, ce urmează să fie realizat în anul 2021.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare a principalilor indicatori tehnico – economici estimaţi pentru includerea pe lista de investiţii a obiectivelor de investiţii finanţate prin asociere/parteneriat cu UAT-urile din judeţ prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală.
 3. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială comuna Mătăsaru, prin Consiliul Local al comunei Mătăsaru, pentru realizarea în comun a investiţiei „Realizare de trotuar pe drumul Gării în Odaia Turcului până la Gara Mătăsaru (halta) lăţime de 1,5 ml pe o lungime de aproximativ 0,9 km” prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală.
 4. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială comuna Gura Şuţii, prin Consiliul Local al comunei Gura Şuţii, pentru realizarea în comun a investiţiei „Reparaţii covor asfaltic pe drumul comunal DC 57, comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa” prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală.
 5. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială comuna Dragodana, prin Consiliul Local al comunei Dragodana, pentru realizarea în comun a investiţiei „Realizare punte pietonală în localitatea Dragodana, judeţul Dâmboviţa” prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală.
 6. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială comuna Malu cu Flori, prin Consiliul Local al comunei Malu cu Flori, pentru realizarea în comun a investiţiei „Asfaltare drumuri locale, satul Micloşanii Mari, comuna Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa” prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală.
 7. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială comuna Dobra, prin Consiliul Local al comunei Dobra, pentru realizarea în comun a investiţiei „Construire bază sportivă tip-varianta B în satul Dobra, comuna Dobra, judeţul Dâmboviţa” prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării fondurilor publice nerambursabile din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, sesiunea I 2021.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Analiză şi Acoperire a Riscurilor al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dâmboviţa.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de transmitere a unui imobil, teren în suprafaţă de aproximativ 100.000 mp situat pe raza administrativ-teritorială a comunei Şotânga, din domeniul public al comunei Şotânga, în domeniul public al judeţului Dâmboviţa.
 11. Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentanţilor Adunării Generale a Acţionarilor pentru numirea a patru membri în Consiliul de Administraţie la S.C. LUCRĂRI, DRUMURI ŞI PODURI DÂMBOVIŢA S.A.
 12. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie la S.C. LUCRĂRI, DRUMURI
  ŞI PODURI DÂMBOVIŢA S.A.
 13. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului pe anul 2021.
  Prezenta convocare constituie şi invitaţie la şedinţă a consilierilor judeţeni.
  PREŞEDINTE, SECRETARUL GENERAL
  dr. ec. Corneliu ŞTEFAN AL JUDEŢULUI,
  jr. Dănuţ Nicolae POPA STĂNESCU

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE TÂRGOVIŞTE execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile de medie şi joasă tensiune

În perioada 08.07-16.07.2021, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE TÂRGOVIŞTE execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile de medie şi joasă tensiune. în acest sens, va fi întreruptă energia electrică la micii consumatori şi la consumatorii casnici, în localităţile menţionate mai jos:JOI, 08.07.2021 (completare lucrări anunţate anterior pentru această […]