Se asigură trasport şcolar copiilor de la Gura Şuţii, după tragedia care a zguduit România

0 0

Panica şi frica au pus stăpânire pe întreaga comunitate din Gura Şuţii, localitatea dâmboviţeană unde Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani a fost răpită şi apoi ucisă când se întorcea de la şcoală. Elevii se pare că nu mai au încredere să meargă la şcoală. Luni, după această tragedie, la Şcoala Gura Şuţii, în clasa Adrianei Fieraru nu s-au prezentat decât nouă copii. Acestă informaţie ne-a fost confirmată de inspectorul şcolar general, profesor Cristina Stroe. Mai mult, inspectorul şcolar general Cristina Stroe ne-a anunţat că începând de miercuri, 25 septembrie 2019, administraţia locală va asigura transport şcolar pentru elevi. La Şcoala Gura Şuţii, se continuă şi acţiunile de consiliere psihologică. Se încearcă pe tote căile să se reinstaleze liniştea în rândul comunităţii de la Gura Şuţii, însă este destul de greu.
Sincer, este nevoie de un obiectiv strategic de ţară pentru a ne proteja copiii de orice formă de violenţă, este nevoie de o strategie naţională cu aplicabilitate locală pentru creşterea siguranţei şi securităţii copiilor în şcoli şi pe stradă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Controale în unităţile de alimentaţie publică pentru prevenirea răspândirii virusului Pestei Porcine Africane

In perioada 1 iulie – 31 august 2019 Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a organizat la nivel naţional controale tematice pentru prevenirea propagării pestei porcine africane (PPA), privind verificarea modului de respectare a condiţiilor sanitare veterinare şi de siguranţa alimentelor referitoare la trasabili-tatea, ambalarea, marcarea, certificarea, transportul, […]