Se asfaltează alţi 2,6 km de străzi, prin asociere între Primăria Voinești și CJ Dâmbovița

0 0

La Voinești se asfaltează alţi 2,6 km de străzi, fiind vizate nouă străzi din satele Voinești și Mânjina. Așa cum anunța primarul Gabriel Dănuț Sandu la finalul lunii septembrie, acum se asfaltează după ce au fost realizate lucrările de balastare, profilare, compactare, montare de podețe transversal, și cel mai târziu la finalul lunii noiembrie se va finaliza întreg proiectul, în funcție de condițiile meteo. Se asfaltează străzile Valea Mânjinei, Bocăncești, Morii 1, Morii 2, Morii 3, Poștei, ing. Mălăieru și Aldescu 1.
„Ne ținem de cuvânt. Se modernizează prin asfaltare încă 2,6 km străzi în satele Voinesti și Mânjina. Mulțumim domnului Președinte Corneliu Ștefan, inițiator al Programului Județean de Dezvoltare Locală. Mulțumim consilierilor județeni pentru aprobarea contractului de asociere. Vă asigur că voineștenii vă vor fi recunoscători.”, a afirmat primarul Gabriel Dănuț Sandu.
În cursul zilei de miercuri, 21 octombrie 2021, deja se finalizase ambele straturi de asfalt pe un tronson de 1 KM.
Investiția se realizează în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de CJ Dâmbovița, vorbim de o asociere între Primăria Voinești și CJ Dâmbovița, contribuția Primăriei Voinești este de 900.000 lei iar CJ Dâmbovița contribuie cu 800.000 lei. Valoarea totală a investiției este de 1.700.000 lei.
Președintele Corneliu Ștefan: „Comunitățile locale au nevoie de sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, iar eu sunt pregătit să vin în ajutorul tuturor primarilor. PJDL este un program care, odată pus în mișcare, va schimba în totalitate fața județului nostru.”
Zicala potrivit căreia omul sfințește locul, nu e vorbă în vânt. Este nevoie doar să-ți placă ceea ce faci, să fii dedicat unui țel propus, să nu faci comparații și să vrei cu adevărat ca în urma ta să rămână ceva. Un exemplu în acest sens este edilul Gabriel Dănuț Sandu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încep lucrările de reabilitare la Școala Răzvad

Vor începe lucrările de reabilitare la Școala Răzvad, o investiție majoră în sistemul educațional, pe care administrația locală condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban o va implementa cu succes. În aproximativ două săptămâni se dă ordinul de începere a lucrărilor.În cursul zilei de miercuri, 20 octombrie 2021, […]