Școala „Radu cel Mare” va fi redeschisă la începutul anului școlar

Date:

În luna august 2023 au  început  lucrări majore de reabilitare la Școala Gimnazială „Radu cel Mare”, din Târgoviște. Un proiect necesar, unitatea fiind printre puținele din municipiu care nu beneficiase până atunci de intervenții semnificative de reparații și modernizare.

 Finanțarea a fost asigurată din fonduri nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și reziliență, și este în valoare de aproximativ 11 milioane de lei. Școala, printre cele mai încăpătoare din municipiu, avea nevoie de astfel de intervenții , constând în principal în  anveloparea clădirii, refacerea acoperișului și a instalațiilor interioare.

„Aici administrația publică târgovișteană implementează un proiect de aproximativ 11 milioane de lei, prin care imobilul va fi termoizolat, este schimbată tâmplăria, vor fi instalate surse alternative de producere a energiei, vor fi schimbate instalațiile termice. În general cam tot ceea ce înseamnă lucrări interioare.

În afara acestui proiect care este finanțat prin PNRR, mai avem un proiect cu finanțare de la bugetul de stat, de aproximativ 2,5 milioane de lei, de refacere a bazei sportive și a împrejmuirii. Întreaga unitate de învățământ va fi schimbată radical. Până la începutul anului școlar finalizăm acest proiect, urmând ca la baza sportivă să se poată interveni și după reluarea procesului de învățământ.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...